Monday 9 June 2014

New Lorry Tyre Sandals // Uusia autonrengassandaaleja




Old ones here. // Vanhat täällä.

2 comments:

  1. Nämä sandaalit, samoin kuin ne edellisetkin, on kyllä ihan hurjan nättejä ja tosiaan näyttää kestäviltä. Olen kotona aina ilman sukkia (tai vaihtoehtoisesti villasukat jalassa), joten käytän tuollaisia varvassandaaleja ympäri vuoden silloin, kun pitää käydä kellarissa, vintillä, viemässä roskia yms. pientä. Nyt yritän epätoivoisesti metsästää uusia, kun kävelin edellisistä pohjan irti, juuri sopivasti näin kesän tultua. :)

    Kiva, että tämäkin puoli päivittyy! :)

    -Anna (näemmä tälle puolelle ei voi jättää viestiä ilman jonkin sortin kirjautumista, eikä ole mitään hajua, mitä kirjautumisen jälkeen tulee lähettäjän nimeksi, niin siksi allekirjoitus... :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä niin pidän näistä sandaaleista! :) Etenkin nuo vasemman puoleiset ovat vieläpä hyvin sirot, monesti ghanalaiset autonrengassandaalit pakkaavat olla vähän kömpelöitä.

      Tuosta kirjautumisesta en kyllä tiedä, en ole mitään ainakaan tarkoituksessa laittanut, yritän tarkastaa asetuksista. (Itsehän en ole kirjautunut vielä kenenkään toisen blogin lukijaksi, koska kirjautuminen tuntui niin hankalalle, kun sitä kerran kokeilin. Täytyisi ehkä kokeilla uudestaan...)

      Kiitos kommentista, yritän elvyttää tämänkin puolen.

      Delete